Hotelli Kalevala

Väinämöinen 9, 88900 Kuhmo | puh. 08 655 4100 | info@hotellikalevala | www.hotellikalevala.fi

Hotelli sijaitsee 3 km Kuhmon keskustasta, Lammasjärven rannalla, Kalevalankankaan alueella. Se tarjoaa ilmaisen Wi-Fi:n, pääsyn spahan, gourmet-ravintolan järvinäköalalla ja erilaisia ​​aktiviteetteja vieraille.

Kaikissa Hotelli Kalevalan huoneissa on istuinalue, ja satelliitti-tv. Monet huoneista ovat järvelle päin. Uutuutena hotellissa on myös Feng Shuin periaatteiden mukaan sisustettuja huoneita. Huoneet on uudistettu 2014-2015 talven aikana.

Hotelli Kalevalan spa-osastolla on 4 saunaa, 2 poreallasta ja erilaisia ​​hierontapalveluja sekä hoitoja (varaukset ja hinnat vastaanotossa). Muita Hotelli Kalevalan palveluja ovat mm. takallinen lounge, baari ja snooker-alue. Kesäisin ateriat voi nauttia ulkoterassilla. Läheisellä rannalla on nuotiopaikka.

Hotelli Kalevala tarjoaa järjestettyjä aktiviteetteja, kuten huskysafareita, opastettuja moottorikelkkasafareita ja hiihtoretkiä. Joulun aikaan asiakkaat voivat osallistua joulupukin seikkailuretkille, tavata poroja ja kokeilla husky-, moottorikelkka- ja hevosajeluja.

Läheisessä Kalevala-urheilukeskuksessa on kuntosali sekä tennis- ja rantalentopallokentät. Petolan luontokeskus on alle 5 minuutin ajomatkan päässä.

Hotelli Kalevala tarjoaa ilmaisen pysäköintialueen. Vuokatin hiihtokeskus ja Angry Birds -teemapuisto ovat 60 km:n päässä.

Ajankohtaiset tarjoukset

Katso ajankohtaiset tarjoukset osoitteesta www.hotellikalevala.fi

Varaa huone Hotelli Kalevalasta